Grattis! Du har blivit nominerad och får därför 4.000 kr i rabatt.

När du bokar Practise Ledarträning på den här sidan.

Boka direkt

”Bli modigare och mer autentisk som ledare, och stärk din förmåga att ta ansvar och utveckla högpresterande team.”

Hur ofta tränar du ditt ledarskap?

Övning ger färdighet, brukar det heta.

Och det tror vi stenhårt på. Det vi gör baseras på forskning och vetenskap, men lika viktigt är chansen att uppleva, känna efter och skaffa egna insikter. Våra kurser och utbildningar innebär att ni tränar rent praktiskt på sådant som gör er bättre, som yrkesmänniskor och organisation.

Bli den bästa versionen av dig.

Vilken typ av ledarskap som finns i en organisation har en stor påverkan på både resultat och trivsel. Bristande ledarskap kan få förödande konsekvenser likväl som ett bra ledarskap kan lyfta organisationens resultat, trivsel och varumärke.

Våra ledarprogram skapar förutsättningar för att utveckla trygga modiga ledare med hög förmåga att utveckla sunda högpresterande team samt hantera tuffa ledarutmaningar som t.ex svåra samtal. Deltagarna kommer få utveckla sitt ledarskap till den bästa versionen av sig själva. Vi utbildar utifrån relevant ledarskapsforskning och motivationsteori.

Inte bara nu. Jämt.

Vi älskar högpresterande ledare, team och organisationer – som håller över tid. Därför har vi ett särskilt block i utbildningen som handlar om hållbarhet för dig som ledare, era medarbetare, organisationen, affären och världen.

Nöj dig inte med kunskap.

Kunskap är en viktig del av din kompetens. Men den är inte lika med din kompetens. För att bli riktigt bra behöver du utveckla kompetensens alla fyra delar: kunskap, färdigheter, attityder och erfarenheter. Därför har vi byggt utbildningens upplägg för att ge dig just det.

Under kursen kommer du att: Lära dig grunderna i Ledarskap och Chefskap för att effektivare utveckla medarbetarskapet, både ditt eget och andras. Efter kursen kommer du ha en grundläggande förståelse om hur vi människor fungerar. Med den kunskapen och förståelsen kommer du bättre kunna påverka din egen omgivning att göra ”rätt” saker och uppvisa konstruktiva beteenden. Du kommer bättre förstå dig själv och andra och du kommer lättare förstå hur du kan bygga grupper som samarbetar på ett hållbart sätt.

Kompetensen du tränar

Kunskap

Ledarskapsteorier som har starkast vetenskapligt stöd:
Transformerande ledarskap
Motivation och psykologiska grundbehov
Effektiva team
Målsättningsarbete
Coachande förhållningssätt
Ledningsteorier

Färdigheter

Aktivt lyssnande
Coachande ledarskap
Delegera
Feedback
Svåra samtal

Attityder

Få ökad självkännedom
Bli tryggare och modigare som ledare
Mer autentiska
Reflekterande förhållningssätt

Erfarenheter

Reflektera över sina erfarenheter av och som ledare
Erfarenhetsutbyte kring utmaningar
Landa i sin egen ledarfilosofi
Målgrupp

”Den här utbildningen riktar sig till chefer och ledare som vill utvecklas i sin ledarroll och är beredda att utmana sig själva.”

/David Ol-lars, kursledare

Vi kommer dela in ledarprogrammets omgångar utifrån nivå och erfarenhet.

Tidsomfattning

Totalt 6 heldagar, fördelat på tre moduler under 6 månader.

Modul 1: 2 dagar
Modul 2: 2 dagar
Modul 3: 2 dagar

Mellan modulerna praktiseras de nya insikterna och vid 3 onlineklasser fördjupas reflektion och lärande. Det finns möjlighet att komplettera utbildningen med individuell ledarcoaching.

Kursstart

November 2022 i Stockholmsområdet.

Modul 1: 8–9 november
Modul 2: 31 januari–1 februari
Modul 3: 28–29 mars

Pris

47.500 kr exkl moms. Kost och logi ingår. Intyg erhålls efter avslutad kurs. 

Early bird-pris
Fram till 1 augusti: 42.500 exkl moms
Fram till 1 september: 44.500 exkl moms

Som nominerad får du 4.000 kr i rabatt på ovanstående priser. 

Vi fakturerar 20% av kursavgiften vid anmälan. Resterande belopp faktureras vid kursstart.

Ja! Jag vill boka min plats på ”Practise Ledarträning”.

Jag har blivit nominerad och får därför 4.000 kr i rabatt när jag bokar här.

Möt våra handledare

Gemensamt för oss som jobbar på Practise är att vi har en lång erfarenhet av ledarskapsutveckling, grupputveckling och ledarcoaching. Vi är kända för vårt personliga engagemang och vårt fokus på helheten.

David Ol-Lars

070-354 80 53
Mejla David

David engagerar och skapar en trygg atmosfär där deltagare vågar att kliva utanför komfortzonen och utmana sig själva. David har en bakgrund inom specialenheter i Polisen (Nationella insatsstyrkan, krisförhandling, personsäkerhet ) och har där effektivt arbetat med utveckling av högeffektiva team.

Natalia Pšajd

070-577 00 06
Mejla Natalia

Natalia har förmågan att initiera och genomföra förändringsprojekt samt utveckla organisationer, ledare, team och medarbetare. Med en bakgrund från 20 års erfarenhet inom försäljning och företags-utveckling på ledande positioner finns en vilja och driv till att göra skillnad, bidra och utveckla effektiva team.

Sebastian Irehill

070-890 46 80
Mejla Sebastian

Sebastian hjälper organisationer att se människans betydande roll i verksamheten och vad som gör skillnaden mellan framgång och misslyckande. Med bakgrund som psykolog och tidigare delägare i Ledarskapscentrum har Sebastian stöttat en mängd olika branscher, både nationellt och internationellt.

Amanda Martling

Amanda erbjuder verktyg och perspektiv kring hur omställningen till ett hållbart samhälle början inom oss. Utifrån både yttre hållbarhet och personlig utveckling guidar hon till det ledarskap som så väl behövs nu. Amanda har bred erfarenhet av strategiska miljöfrågor, förändringsprocesser och kommunikation.

Lina Eklind

Lina jobbar på att minska glappet mellan extrem hälsa och extrem ohälsa. Hon har över 15 års erfarenhet av ledarskap och entreprenörskap inom hälsa och träning. Linas övertygelse är att en god livsstil, eller att hitta sitt eget lagom som hon kallar det, varken behöver vara krångligt eller tråkigt om man vet vilket håll man kan gå åt.