Practise är en utbildnings- och konsultorganisation som ger  ledare och medarbetare utveckling som håller över tid. Det är såhär vi gör det.

Passion för långsiktig effekt

Vi delar en stark passion  för team, ledarskap och  personlig utveckling. Vi  brinner för att förstå en  organisations utmaningar  och kunna stödja med  skarpa insatser som ger en  varaktig långsiktig effekt.

Världsledande pedagogik

Vi strävar efter att vara  världsledande med modern  pedagogik kombinerat med  de vetenskapliga teorier som  är mest underbyggda.

Train hard, fight easy

Vi hjälper våra kunder med  att förbereda sig innan det  händer – och att ha förmågan att prestera när det  händer. Vi skapar trygga  förutsättningar för att träna  utanför komfortzonen så att  verkligheten blir enklare.

Roligt tillsammans

För att få den långsiktiga effekten tror vi på ett nära samarbete med våra upp- dragsgivare, där vi blir ett team tillsammans. Som allra bäst blir det när vi har roligt tillsammans.

Ständigt lärande

Vi är vetgiriga och vill  ständigt utvecklas. En  prestigelös atmosfär är en  självklarhet som möjliggör  lärande från både uppdragsgivare och samarbetspartners.  Vi delar gärna med oss av  kunskap och insikter.

Redo att bli Best Practise? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

Bli bättre, som yrkesmänniskor och som organisation

Är ni beredda att investera i er personal för att uppnå högpresterande och välmående medarbetare i en effektiv organisation? Forskning visar att medarbetarnas engagemang direkt påverkar en rad resultat för företaget. Företag och enheter med engagerade medarbetare:

är mer produktiva

är mer lönsamma

presterar bättre kvalitet i jobbet

får nöjdare kunder

har färre olyckor

har lägre sjukfrånvaro